Dragi XC vozači, kibici i filozofi, na redu je novo suočenje sa vlastitim granicama na Psunju. Ako se sjećate prošlih maratona, fino smo zapaprili utrku čiji profil izgleda kao zubi na pili. Na svakom usponu ste spominjali rečenicu u kojoj je ime našeg kluba u kombinaciji s psom, mamom i ljubavi. Mi lokalci smo uglavnom popadali i potrgali bicikle, a samo najjači su ušli u ciljnu ravninu.

Ove godine je slab urod ludih gljiva, pa se nadamo da zli šumski vrač neće imati što pušiti i igrati se vremenske prognoze. Ukoliko ste si kupili nove fancy gripove, imate najbolji SRAM mjenjač u selu, cure (i dečki) bacaju gaće na vas kad vas vide na biciklu, ovo je pravi događaj da postanete još popularniji.

Ruta je nešto drugačija od prošlih maratona, no svi poznati psunjski singletrackovi su u igri. Novčane nagrade su i ovog puta atraktivne. Što još reći, osim da pogledate naš raspis i 31. svibnja 2015. odmjerite snage sa mnoštvom natjecatelja iz cijele hrvatske a i dalje. Unaprijed se radujemo vašem dolasku – saga o psu, mami i ljubavi se nastavlja! Što još reći, osim, vidimo se 31. svibnja 2015. u Pakracu!


Foto by Luka Kosic

Mjesto okupljanja:
Tržnica Pakrac, Matice Hrvatske BB, 34550 Pakrac

Vrsta utrke:
Utrka za nacionalno prvenstvo Hrvatske 2015. u brdsko biciklističkom maratonu

Format utrke:
XCM (Elite&U23, Žene, Veteran A i Sport) – 75km
XCP (Veterani B,C,D, Juniori & Juniorke, Kadeti i Rekreativci) – 35km

Prijava putem e-maila info@bk-titan.hr i startnina:
Za natjecatelje koji se prijave do 29. svibnja 2015. (petak) do 12:00h

Cijena kotizacije za kategorije:
– 0 kn (Kadeti)
– 70 kn (Veteran B,C i D, Junior, Sport, Rekreativci)
– 100 kn (Elite & U23, Žene, Veteran A)

Pogledajte web stranicu: http://bk-titan.hr/
Raspis: http://bk-titan.hr/wp-content/uploads/2015/05/raspis_maraton_15_V7.pdf

Facebook Comments

2014-12-17-17.50.33
Previous post

EVOC Enduro black line ruksak

Karlo Brajković
Next post

Izvještaj iz SloEnduro Cerkna 2015.

Marko Kostanjevac

Marko Kostanjevac

Glavni urednik Bicikl.com za kojeg piše od 1999. Počeo na cesti završio u šumi. Prvi MTB nagazio još 1987. a najdraži rezultat mu je Olympus DH - gdje je završio kao prvi. Bio je XC i DH Državni prvak 1993. i 1994., kao i član prve MTB HR reprezentacije.