Home » Kontakt

Kontakt

Bicikl, bicikli, biciklizam & biciklisti su naše teme: bicikli; cestovni, gradski, brdski i ini, novosti, trgovine, utrke, savjeti, tehnika, staze… od biciklista za bicikliste!

Pred vama je rezultat naše ljubavi prema biciklizmu i internetu spojen u blog o biciklima i temama povezanim sa biciklima “1 adresa 2 kotača” Bicikl.com. Bicikl zbog svojih pozitivnih strana doživljava procvat u svijetu, ali i u Hrvatskoj. Svijest o zdravom životu i ekologiji čine bicikl i bicikliranje nezaobilaznim čimbenikom već danas. Bicikl.com nastoji biti Vaš portal za zdravo sutra. Vozeći bicikl radite dobro za sebe i naš planet.

Bicikl.com podržava i prati biciklističke (i slične) događaje u Hrvatskoj i svijetu. S našim prijateljima u Hrvatskom biciklističkim savezom, sa susjedima iz Slovenije (mtb.si) i BiH (mtb.ba) surađujemo na svim poljima oko bicikla. Otvoreni smo za sve prijedloge, suradnju, ideje, pohvale, ali i kritike u smjeru da biciklistima pružimo, zbilja “1 adresu za 2 kotača”.

Uz opširan popis biciklističkih trgovina po Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj, te Sloveniji, nalazite se na pravoj adresi za kupovinu bicikla. Na stranici pružamo savjete za održavanje bicikla, savjetujemo na što treba obratiti pažnju pri kupnji bicikla, biciklističke opreme i dijelova, te edukativno nastojimo približiti biciklizam svima.

“City bike je sexy!” je naša velika akcija s par odabranih biciklističkih trgovina u Zagrebu kroz koju promoviramo bicikliranje kao pojam gradskog prijevoza, te nudimo akcijske cijene za kupovinu gradskih bicikla!

Evo par riječi u toj akciji: “Svi znamo da je vožnja biciklom dobra. Ukoliko odlazite biciklom na posao, na faks ili odlazite u knjižnicu, radite dobro za sebe – dobro za svoje zdravlje. Ukoliko ste zdravi i fit, onda tako i zračite, te vas ljudi u vašoj okolini doživljavaju kao jednu samouvjerenu i SEXY osobu! Osim toga, bicikl je također opće poznato ekološki prihvatljivo prijevozno sredstvo. Ako se vozite na biciklu ne zagađujete okolinu te indirektno opet činite dobro za zdravlje, kako svoje tako i svojih sugrađana, koji će također, biti zdraviji, a time i više SEXY! I zato, najbolji način da budete SEXY u gradu je da ste na biciklu i to na gradskom biciklu i zato – “City bike je SEXY!” Upoznati ćemo vas s konceptom gradskog bicikla i predstaviti posebnu ponudu takvih bicikla u suradnji s našim partnerima tijekom akcije koja traje do 1.6.2010. Dočekajte ovu biciklističku sezonu – SEXY!” Više na linku

Ukoliko želite pistati za Bicikl.com ili surađivati na bilo koji način, budite dio našeg “peletona”, javite nam se!

Sav sadržaj je objavljen u najboljoj volji.

Vozite lagano, pazite na sebe i sudionike u prometu, nosite kacigu!

Blog Bicikl.com održavaju:
Marko Kostanjevac marko@bicikl.com +385 (0)91 122488 skype:zgkool icq:56200262
(Državni prvak MTB u XC i DH ’93/94′ i član 1. MTB reprezentacije)

Bernarda Rožman berna@bicikl.com

Taras Semenov taras@bicikl.com

Da, to smo mi Taras & Costa negdje na bespućima Velebita:

Say cheese :)

.