Quick release

Novosti iz svijeta cestovnog, brdskog, downhill biciklizma i ostalih sličnih tema

Oko okvira

Bicikli, dijelovi, oprema, recenzije, tehnikalije i savjeti

Bez traga

Biciklističke staze, rute, izleti, expedicije i putopisi ostavljeni bez traga

Trgovine

Pregled bicikl trgovina s prikazom asortimana po Zagreb, HR i Sloveniji po Google mapama

Utrke

Najave, rezultati, video i fotke s biciklističkih utrka od lokalnih weekend nateravanja do vrhusnkih događaja

Home » Bez traga, Quick release

Završena prva etapa ispisivanja slova ‘W’, sutra krećemo sa slovom ‘E’!

Napisao @ 17/04/2011 – 07:28Nema komentara

Delnice, 11.04.2011. Daniel Lacko i Welcome team jučer su u 18:30 ispisali prvo slovo najveće dobrodošlice na svijetu, slovo W. Dolaskom u Delnice završila je prva etapa putovanja koja je 5.4. počela kajakarenjem u Savudriji , nastavila se bicikliranjem kroz središnji dio Istre, otkrila nam ljepote rijeke Raše, penjala se do vrha Učke, sve uz pomoć i dobro društvo mnogih sportsko‐avanturističkih udruga te gostoprimstva Istrana na svim dijelovima puta.

“Točku na i(spisivanje) svakog dana stavljaju predragi domaćini koji nas uvijek tako lijepo ugošćuju i čija nas dobrodošlica oduševljava.” piše Daniel na svom blogu.

S otoka Krka, iz Malinske 12.4. nakon jednodnevnog predaha kreće ispisivanje slova ‘E’, a domaćini na putu sve su vještiji oko pripremanja dobrodošlica; na Malom Lošinju sprema se Fešta lošinjske kuhinje, te pješački maraton ‘Put dupina’, u Bakru doček spremaju ‘bakarska straža i gospoda’ i još puno doživljaja očekuju ih na putu. Pridružite se avanturistima na dionicama puta, čitajte blog i putem stranice www.welcome.hr u svakom času pratite posljednjih 50 gps točkica koje je poslao Lackov GPS uređaj. U prilogu se nalazi detaljan plan prolaska kroz mjesta za dionicu slova ‘E’. Završetak ispisivanje riječi „Welcome“ dogoditi će se 5.6. u Dubrovniku na Svjetski dan zaštite okoliša. U prilogu su fotografije autora Luke Tambača.

Pratite i javite se Danielu Lacku i ekipi putem web stranice www.welcome.hr, twittera na twitter.com/welcomehr i Facebook stranice facebook.com/welcomehr The World`s Biggest
Welcome.

Welcome je realiziran je u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, te sponzorima T‐Mobile, INA, Grawe osiguranje, AMC rent‐a‐car i 24sata kao medijskim partnerom.

Povezani članci

facebook comments:

Napiši komentar

Napiši komentar, ili trackback sa svoje stranice. Možete se predbilježi na odgovore preko RSS.

Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama i flama. Hvala.

Dozvoljeni tagovi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ovo je Gravatar-enabled weblog. Registriraj se na Gravatar-u.