Quick release

Novosti iz svijeta cestovnog, brdskog, downhill biciklizma i ostalih sličnih tema

Oko okvira

Bicikli, dijelovi, oprema, recenzije, tehnikalije i savjeti

Bez traga

Biciklističke staze, rute, izleti, expedicije i putopisi ostavljeni bez traga

Trgovine

Pregled bicikl trgovina s prikazom asortimana po Zagreb, HR i Sloveniji po Google mapama

Utrke

Najave, rezultati, video i fotke s biciklističkih utrka od lokalnih weekend nateravanja do vrhusnkih događaja

Home » Quick release

Euroherc – donacija Biciklističkom klubu Goranin Delnice

Napisao @ 06/06/2012 – 21:40Nema komentara

U prostorima riječkog Euroherc osiguranja, 24. svibnja 2012. godine, u sklopu Eurohercove akcije”20 darova za 20 godina” povodom obilježavanja 20 godina poslovanja uručena je šesta donacija od 20 planiranih, čija ukupna vrijednost iznosi milijun kuna. Akcija je okrenuta prema mladima koji će danas sutra imati svoje obitelji, kao i onim najmlađim članovima društva s porukom kako ih kao zajednica imamo obvezu usmjeravati na njihovom životnom putu.

Donaciju u iznosu od 50.000 kuna za uređenje i rekonstrukciju brdsko – biciklističke staze, Biciklističkom klubu Goranin Delnice, g. Davoru Košmrlju uručio je Davor Milas, direktor Euroherc osiguranje Podružnica Rijeka. Delnice, najviši hrvatski grad, čini zeleno srce Hrvatske svojom florom i faunom, ali i posebnom “podražajnom” klimom pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, odmor i rekreaciju u prirodi – u šetnji ili na dva kotača. Biciklisti mogu uživati na 5 različitih staza koje se uspinju do 1105 m nadmorske visine, prolaze kroz područja značajne vrijednosti prirodne baštine i povezane su s europskim kulturnim putovima – Lujzinskom i Karolinskom cestom. Jedna od poznatih delničkih staza počinje u samom središtu grada i vodi u Park šumu sa zaštićenom prirodom. Svi ovi prirodni, danas za većinu nas, fenomeni umnogome su utjecali na stvaranje i kontinuirani rad Biciklističkog kluba Goranin kao i na njegove sportske rezultate. Uređenje biciklističke staze prema Japlenškom vrhu bitno će doprinijeti turističkoj ponudi ovoga kraja, kvaliteti života svih stanovnika, kao i posjetitelja. Zahvaljujemo Eurohercu što je prepoznao važnost ove inicijative i odvojio značajan iznos za naš biciklistički klub, uz riječi zahvale izjavio je g. Košmrlj.

Program aktivnosti Euroherca predviđen je za 20 druženja diljem Lijepe naše. Akciju možete pratiti na 20godina.euroherc.hr i budete li u prilici svakako se pridružite!

Povezani članci

facebook comments:

Napiši komentar

Napiši komentar, ili trackback sa svoje stranice. Možete se predbilježi na odgovore preko RSS.

Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama i flama. Hvala.

Dozvoljeni tagovi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ovo je Gravatar-enabled weblog. Registriraj se na Gravatar-u.