Quick release

Novosti iz svijeta cestovnog, brdskog, downhill biciklizma i ostalih sličnih tema

Oko okvira

Bicikli, dijelovi, oprema, recenzije, tehnikalije i savjeti

Bez traga

Biciklističke staze, rute, izleti, expedicije i putopisi ostavljeni bez traga

Trgovine

Pregled bicikl trgovina s prikazom asortimana po Zagreb, HR i Sloveniji po Google mapama

Utrke

Najave, rezultati, video i fotke s biciklističkih utrka od lokalnih weekend nateravanja do vrhusnkih događaja

Home » MTB, Quick release

2. kolo Školske MTB lige

Napisao @ 08/05/2012 – 08:34Nema komentara

U subotu, 5. svibnja točno u 12 sati startalo je drugo kolo Školske MTB Lige. Mjesto događaja ovoga puta bio je Roč, na skraćenoj stazi poznate nam Zimske lige. Stazu, ne prezahtjevnu, ravnu i brzu, odlučilo je voziti 25 mališana raspoređenih u 8 kategorija. Nešto lošijem odazivu kumovala je i promjena termina od najavljivanog. Ponovno su najbrojniji bili prvašići koji su najspremniji prihvatili izazov koji im je priredio BK Buzet.

Tu se vodila najneizvjesnija borba za prvo mjesto gdje je u fotofinišu Ivo Flego odnio pobjedu ispred Jana Jurade.Treće mjesto osvaja Eric Flego. Kod djevojčica je Kim Marušić ponovila pobjedu ispred Paole Puh. U drugom razredu snage je odmjerilo tek dvoje dječaka i jedna djevojčica. Prvi u cilj dolazi Dinko flego ispred Matije jurkovića. Treća ukupno i prva kod djevojčica je Nikolina Tadić. Na startu se nakon njih pojavljuju treći razredi koji imaju malo teži zadatak. Nakon odvožena dva kruga prvi kroz cilj prolazi Dino Dušić, drugi Filip koraca dok je Mateo Prar treći. Nažalost u 4. razredu nema natjecatalja ali nije im kasno da se pridruže kolegama u finalu.

Zajednički start viših razreda donosi malo veću gužvu na stazi te se najbolje snalaze Karlo Zlatić (BK Buzet) iz 5., Elvis Marinac iz 7. te Marin Zorko (BK Buzet) iz 8. razreda koji pobjeđuju u svojim kategorijama. Toliko iz Roča, hvala svim natjecateljima i vidimo se na Grande finalu sredinom lipnja na Gradskom igralištu, kod osnovne škole gdje će se podjeliti nagrade najuspješnijima.

Veliko hvala MO Roč i svim volonterima.

Izvor: www.ciklomanija.hr

Povezani članci

facebook comments:

Napiši komentar

Napiši komentar, ili trackback sa svoje stranice. Možete se predbilježi na odgovore preko RSS.

Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama i flama. Hvala.

Dozvoljeni tagovi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ovo je Gravatar-enabled weblog. Registriraj se na Gravatar-u.